Hotellets rom

Ulvik Hotel har hele 56 flotte rom og et møterom til konferanser eller lignende. Dersom du er på jakt etter et hotell med hjemmekoselige, upretensiøse rom som har all den komfort du trenger, er Ulvik Hotel et naturlig valg. Alle våre rom er av middels størrelse og du vil føle at du fint kan oppholde deg over tid på rommet mens du slapper av og nyter late dager uten at det vil føles klaustrofobisk. Rommene har god standard, uten å være prangende. Alle rommene har et eget bad av god, komfortabel standard. Det er ikke gratis Wi-fi på rommene, men det er det i fellesområdene. Du kan ta med deg datamaskinen ned til stuene og spisesalene, hvor du kan surfe og kose deg med verdens flotteste utsikt, eller jobbe dersom du må. Hvis du har med deg barn eller ungdom kan du være sikker på at de vil trives godt i fellesområdene våre med iPad eller smarttelefon. Da vil du også ha en oversikt over hvor de befinner seg. Ulvik Hotel ble renovert sist i 1991, da også gjesterommene våre, og du kan være trygg på at vi sørget for at rommene beholdt sin opprinnelige tradisjonsrike sjarm. Rommene fordeler seg over fem etasjer hvor vi har heis og rullestolvennlig fremkommelighet. Vi ønsker husdyr velkommen på enkelte rom, og vi har selvsagt røykfrie rom tilgjengelig. Dersom du har spesielle behov når det gjelder hotellrommet ditt så gi oss gjerne beskjed når du bestiller slik at vi kan gjøre vårt ytterste for å bistå deg og finne en løsning.

Rom med balkong

Du har kanskje sett filmen “A room with a view”? Det kan du absolutt få hos Ulvik Hotel. Enkelte av våre rom har også egen balkong hvor du kan nyte den fantastiske utsikten ut mot Hardangerfjorden til det fulle. Nyt den friske fjordluften for hos oss er du omgitt av Norge på sitt aller beste, fjorder og fjell på alle kanter. Alle våre gjester skryter av den usedvanlige fordelaktige beliggenheten til hotellet. Rommene våre skal til enhver tid være rene og ryddige. Alle våre rom har TV, så dersom du har behov for avslapping etter en lang dag med utforsking av omgivelsene, kan du selvsagt bare slenge deg ned rett foran TV-en. Det er jo ofte viktig dersom man har barn med seg, at de kan følge sine kjente rutiner og se på de TV-programmene de er vant til. Rommene blir selvsagt vasket og sjekket daglig, og håndklær byttet dersom du ønsker det. Husk bare på å benytte håndklærne flere ganger dersom de ikke er skitnet til, da sparer vi sammen miljøet for unødvendige belastninger. Du kan også bestille roomservice hos Ulvik Hotel. Du vil finne mer informasjon om tilgjengelige tilbud på rommene eller ved å henvende deg i resepsjonen.

Stille og rolige rom i vakre omgivelser

Ulvik er et fargerikt og vennlig sted, og vi tror nok at du vil bli sjarmert av denne bygda. Det er nok å finne på, særlig for deg som er glad i naturen. Men, dette er et rolig sted, hvor det er stille og fredelig når kvelden senker seg. Derfor kan du trygt overnatte på et av de fine rommene våre og forvente at du får anledning til å sove godt og våkne uthvilt. De harmoniske lydene fra havet er det eneste som høres på kveldene i Ulvik. Vi håper at vi får deg som gjest i en av de flotte rommene våre, slik at du selv får oppleve stillheten, komforten og den vennlige atmosfæren. Og selvsagt de spektakulære omgivelsene. Hjertelig velkommen skal du være!

Privacy Policy