Om oss

Her på nettsidene til Ulvik Hotel vil du finne en mengde nyttig informasjon, både om hotellet, Ulvik og områdene rundt. Vi driver et flott og rimelig hotell, midt mellom fjord og fjell i vakre Ulvik. Vi er veldig stolte av det tradisjonsrike hotellet vårt og tror at vi er det aller beste valget for et opphold her. Vi ligger helt nede ved Hardangerfjorden, og utsiktene fra balkongene våre er rett og slett spektakulære. Vi har et profesjonelt og hyggelige hotellpersonale som vil gjøre sitt aller ytterste for at du skal trives her hos oss. De fleste av oss snakker flere språk og er alle imøtekommende. Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har spesielle behov i forbindelse med oppholdet ditt hos oss så vi skal gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg. Vi setter alltid gjestene i sentrum og har derfor alltid tid til å slå av en prat eller svare på spørsmålene dine. Vi setter også pris på tilbakemeldinger, fortell oss gjerne om oppholdet ditt. Dersom det er noe du føler vi kunne gjort bedre, tar vi konstruktiv kritikk på alvor, det er selvsagt alltid mulig å bli enda bedre. Det samme gjelder nettsiden, vi tar gjerne imot alle tips og tilbakemeldinger.

Nyttig informasjon

Vi presenterer nyttig informasjon om hotellet her på nettsidene våre. Se for eksempel egen tekst om de 56 hyggelige hotellrommene våre. Har du noen spørsmål om rommene finner du svar på alt du lurer på her. Vi har også gjort tilgjengelig en egen informasjonstekst som er spesielt for deg som vurderer å avholde kurs eller konferanse her på Ulvik Hotel. Vi er helt sikre på at vi er et godt valg, les mer for å bli overbevist om det samme. Vi har egen restaurant og bar som byr på fristende mat og drikke, se egen tekst om restauranten vår. Vi tilbyr også god informasjon om nærområdene rundt Ulvik. På nettsiden vår finner du blant annet tips til hvor du kan spise i Ulvik og omegn (når du ikke spiser hos oss), samt tips til hyggelige gåturer og andre aktiviteter. Sjekk ut våre tips til hvilke steder du bør oppsøke når du skal ta dagsturer fra Ulvik. Her finner du mer informasjon om hvordan du besøker isplaneten Hoth og informasjon om Norges kanskje aller vakreste sykkeltur, Rallarvegen. Har du andre spørsmål vedrørende dette, ta gjerne kontakt med oss eller kontakt Ulvik turistkontor, de har svar på det meste.

Inspirasjon og glede, epler og poesi

Vi håper at nettsiden vår vil inspirere deg til å ta en tur til Ulvik og bo hos oss her på Ulvik Hotel. Selv om naturen vil stå i sentrum ved et besøk til oss håper vi du kan ha andre fantastiske opplevelser her i Ulvik. Her er det godt og trygt å være, og du kan være sikker på at et opphold her vil være både avslappende og inspirerende. Vi er en stolt eplebygd, og vi håper at nettsiden vår vil lokke deg til å besøke en av de lokale eplegårdene, for å ta en titt på produksjonsmetoder og smake på de edle dråpene. Eplesider av den ypperste kvalitet er en god gave til de der hjemme når du er tilbake fra oppholdet. Vi er også en poesibygd, og et besøk til Olav H. Hauge-senteret er nesten obligatorisk når du er her hos oss. Senteret har en særdeles vakker plassering rett ved Ulvikfjorden. Her kan du bli inspirert til å lage dine egne dikt i museets poesi workshop. I nærheten finner du også Ulvik kirke med et spennende interiør virkelig verdt besøket.

Privacy Policy