Steder å spise i Ulvik

Det er helt garantert at du vil bli sulten etter all den friske havluften vi byr på her i Ulvik. På Ulvik Hotel har vi en flott restaurant med alle rettigheter, og vi serverer både nasjonale og internasjonale retter. Du er varmt velkommen til vår restaurant, og etter et herlig måltid kan du slappe av i baren vår. Vi har retter som tilfredsstiller den mest kresne, og vi har god mat også for de små. Men skal du tilbringe mye tid i Ulvik er det klart at det kan være hyggelig med litt variasjon! Derfor har vi plukket fram våre best tips til steder hvor du kan nyte en god matbit i Ulvik. Les videre for forslag til herlige spisesteder, i og i nærheten av Ulvik.

Den Grønne Kafe

Dette hyggelige spisestedet ligger rett på promenaden i Ulvik. Her er maten både god og rimelig, og besøker du Den Grønne Kafe på en solrik dag kan du sitte rett ved fjorden. Her tilbys du retter som lasagne, ulike fiskeretter, hamburgere og pizza, men de har også bakevarer dersom du bare har lyst på noe søtt i flotte omgivelser. Denne kafeen og restauranten tilbyr også et utvalg øl og vin, samt den herlige lokale eplesideren. Menyen er ikke stor, men det betyr også at det de serverer er gjennomtenkt og godt. Den eneste ulempen er at det ikke finnes mye for vegetarianere hos Den Grønne Kafe, men ellers er både atmosfæren og maten vel verdt et besøk.

Drøs Bakeri & Kafe

Dette er en travel og vennlig kafeteria med et utvalg gode, internasjonale matretter og selvsagt masse spennende kaker og søte fristelser. Her får du også en rekke kaffedrikker og du kan nyte et glass vin. Også hos Drøs serveres den herlige og lokalproduserte eplesideren som Ulvik er berømt for. Menyen hos Drøs endres etter hvilke råvarer som er tilgjengelig, noe som er et pluss og som gir variasjon selv om du besøker dem ofte. Ostekaken anbefales virkelig. Alt hos Drøs er hjemmelaget og personalet er svært imøtekommende og vennlige dersom du har spesielle behov eller ønsker. Selvsagt har Drøs også den spektakulære utsikten du finner igjen i hele Ulvik. Om kveldene forvandles Drøs til et lite møtested der du kan ta et glass vin eller en øl.

Vik Cafe Eidsfjord

Dersom du vil ta en liten tur fra Ulvik er Vik Cafe verdt besøket. Denne hjemmekoselige kafeen ligger i helt fantastiske omgivelser. Her får du hjemmelagede kaker som garantert vil gi deg vann i munnen, i pittoreske omgivelser. Vik Cafe er et lite hvitmalt hus der du kan nyte mat som hjorteburger og eplekake, alt servert av et oppmerksomt og personlig personale. Atmosfæren er upåklagelig på dette spisestedet, enten du spiser inne eller nyter maten ute. Den lille menyen er full av fristelser, og dersom du har spesielle behov, vil personalet gjøre sitt ytterste for å hjelpe deg.

Osa Cafe

Hos antikke Osa Cafe får du den aller beste kaffen i Ulvik, det er i alle fall ryktet på Ulvik, og er du heldig kan det hende du får høre både et og annet om lokal historie og kultur. Enten du bare er på vei forbi, eller skal på tur vil de hjemmelagde, fortreffelige pannekakene hos Osa Cafe vil gi deg kreftene du trenger. Interiøret hos Osa Cafe er så originalt og så spennende at det nesten er verdt turen i seg selv. Dessuten kan du kjøpe lokalt produserte varer her som for eksempel blåbær- og ripssyltetøy i tillegg til mye annet godt. Du kan fint sykle fra Ulvik til Osa, og da vil de berømte eplepannekakene smake enda bedre!

Privacy Policy